21 C
Athens

Ο Ατματσίδης σιγοντάρει οπαδούς της ΑΕΚ σε υβριστικό σύνθημα για τον Ολυμπιακό (vid)

Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Β' «συνελήφθη» να τραγουδά υβριστικό σύνθημα για τον Ολυμπιακό σε εκδήλωση της Ένωσης - Η αντίδραση του Κώστα Καραπαπά

Αρνητικός πρωταγωνιστής στην κοπή της πίτας των βετεράνων της ΑΕΚ ήταν ο Ηλίας Ατματσίδης. Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ένωσης και γενικός αρχηγός της ΑΕΚ Β’ αντέδρασε ως κοινός οπαδός, τραγουδώντας στη διάρκεια της εκδήλωσης υβριστικό σύνθημα για τον Ολυμπιακό.

Όπως φαίνεται μάλιστα στο βίντεο, ενώ σιγοντάρει δίνοντας ρυθμό στο σχετικό χυδαίο τραγούδι, μόλις ανακαλύπτει ότι το στιγμιότυπο καταγράφεται σταματά απότομα. Να σημειωθεί ότι στη συγκεκριμένη εκδήλωση το παρών έδωσε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η κίνηση του Ατματσίδη έρχεται μάλιστα λίγες ημέρες πριν από τη συνάντηση των δύο αντιπάλων στη Νέα Φιλαδέλφεια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο βίντεο με πρωταγωνιστή τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της ΑΕΚ αντέδρασε ο Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος έγραψε στο Instagram:

«Κατέβηκε από το ρολόι και κάνει τον τραγουδιστή ο Αρπατζίδης (νομίζω έτσι τον λένε). Δεν θα πω για το σκηνικό της Γ’ Εθνικής, τους «δημοσιογράφους» που έλεγαν το υβριστικό σύνθημα (φαντάζομαι αν ήταν ρεπόρτερ Ολυμπιακού θα είχαν μπει τρεις εισαγγελείς). Θα βάλω μόνο ένα κουίζ στους στόκους: τι δεν έχει δει ένα παιδάκι τεσσάρων ετών; Άντε, να το πάρει το ποτάμι επειδή είστε αρχι-στόκοι: δεν έχει δει την ομάδα σας να νικά τον Ολυμπιακό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς