16.6 C
Athens

Μπούτουτσι: Μεγάλη ομάδα με ιστορία ο Ολυμπιακός, ο Χασάν μου είπε μόνο καλά λόγια

Ο Κοσοβάρος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού υποστήριξε πως μίλησε με τον Αχμέντ Χασάν, ο οποίος τον προέτρεψε να υπογράψει στους Ερυθρόλευκους και δήλωσε πανευτυχής που θα φορά τα χρώματα του συλλόγου

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε ο Ζούμερ Μπούτουτσι, χαρακτηρίζοντας τους Ερυθρόλευκους μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και φιλάθλους.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του Ζούμερ Μπούτουτσι από την Κόνιασπορ, με την οποία μέτρησε τα τελευταία δύο χρόνια 11 γκολ και 15 ασίστ σε 83 συμμετοχές.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και τον Μπούτουτσι από την Κόνιασπορ!

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε τις πρώτες του δηλώσεις μετά τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας και δεν έκρυψε τη χαρά του, χαρακτηρίζοντας παράλληλα μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία και φιλάθλους τον Ολυμπιακό, ενώ αποκάλυψε πως μίλησε με τον Αχμέντ Χασάν πριν υπογράψει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νιώθω εκπληκτικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη ιστορία και εξαιρετικούς φιλάθλους. Επομένως νιώθω υπέροχα. Το πρώτο που σκέφτηκα όταν άκουσα για τον Ολυμπιακό ήταν ότι ήταν κάτι που ήθελα. Πρόκειται για μια ομάδα που πετυχαίνει πολλές νίκες και πιστεύω σε αυτό το σύλλογο. Έτσι, ήθελα να έρθω όσο πιο γρήγορα γινόταν.

Είμαι εξτρέμ, μου αρέσει το παιχνίδι ένας εναντίον ενός, μου αρέσει να δίνω ασίστ και να σκοράρω. Ελπίζω να τα καταφέρω και εδώ. Η αγαπημένη μου θέση είναι αυτή του εξτρέμ. Νιώθω πως εκεί μπορώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου.

Μίλησα αρκετά με τον Χασάν. Είναι γνωστός εδώ. Μου είπε μόνο καλά λόγια για τον σύλλογο. Με ξέρει ως παίκτη γιατί παίζαμε μαζί στην Κόνιασπορ. Μου είπε ότι θα μου ταίριαζε ο Ολυμπιακός. Είναι καλό παιδί και τον εμπιστεύομαι. Το όνειρο που θέλω να πραγματοποιήσω με τον Ολυμπιακό είναι να κερδίσω το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Επίσης, να τα πάμε καλά στην Ευρώπη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς