18.1 C
Athens

Λουίζ Φελίπε: Ήμουν χαρούμενος στον ΟΦΗ και ήταν εύκολη η απόφαση μου να γυρίσω

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ έκανε ο Λουίζ Φελίπε, τονίζοντας πως ήταν εύκολη απόφαση η επιστροφή στην Κρήτη.

Ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ είναι ξανά ο Λουίζ Φελίπε, με τους Κρητικούς να «χτυπάνε» στο φινάλε των μεταγραφών και να τον ξαναντύνουν στα ασπρόμαυρα.

Επίσημη η επιστροφή του Λουίζ Φελίπε στον ΟΦΗ

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός μετά την επιστροφή του έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και δεν έκρυψε τη χαρά του, τονίζοντας πως η απόφαση που πήρε ήταν εύκολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήμουν χαρούμενος εδώ στον ΟΦΗ την προηγούμενη σεζόν και ήταν εύκολη απόφαση για μένα να γυρίσω επειδή έχω ωραία συναισθήματα και υπέροχες αναμνήσεις από εδώ. Είμαι καλά και μου αρέσει που είμαι ξανά εδώ. Δεν αρχίσαμε καλά τη φετινή σεζόν αλλά τώρα είμαστε καλύτερα, για αυτό πρέπει να συνεχίσουμε και εγώ προσωπικά να πετύχω γκολ για να παίρνει η ομάδα μου νίκες. Αυτό είναι το πιο σημαντικό.

Αρχικά θέλω να πω ευχαριστώ στους οπαδούς επειδή μου έστειλαν πολλά μηνύματα για να επιστρέψω στην ομάδα. Για αυτό θέλω να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερο και να πετύχουμε νίκες για να τους κάνουμε χαρούμενους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς