19.9 C
Athens

ΠΑΟΚ: Μπήκε στις προπονήσεις ο Κεντζιόρα, εκτίει με ΠΑΣ ο Κοτάρσκι

Την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, με τον Τόμας Κεντζιόρα να μπαίνει στις προπονήσεις και να δίνει επιπλέον λύσεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου. Με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα εκτίσει την ποινή του ο Κοτάρσκι, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες.

Στον Ολυμπιακό στρέφουν το βλέμμα τους στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος ξεκίνησε την προετοιμασία του για το μεγάλο ντέρμπι, με τον Τόμας Κεντζιόρα να παίρνει μέρος στην προπόνηση. Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Νικολάς Κουαλιάτα που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις, ενώ οι Τόμας Μουργκ και Ελ Καντουρί έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που τραυματίστηκε κόντρα στον Λεβαδειακό έκανε θεραπεία, ενώ το δικό τους πρόγραμμα ακολούθησαν οι Λύρατζης και Κούρτιτς.

Ο Κοτάρσκι επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ, μετά την τέταρτη κίτρινη κάρτα που συμπλήρωσε στο παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Ρουμάνος τεχνικός είδε και ένα αναπάντεχο δώρο, αφού η ποινή του Μπράντον Τόμας μειώθηκε και θα τον έχει στη διάθεση του κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Κωμωδία: Η ΕΠΟ έριξε την ποινή του Μπράντον Τόμας για να παίξει με τον Ολυμπιακό!

Ο Δικέφαλος θα συνεχίσει την προετοιμασία του με προπόνηση αύριο (2/2) Πέμπτη στη Νέα Μεσημβρία.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς