21.6 C
Athens

Ο Γιασικεβίτσιους θέλει να κάνει την Μπαρτσελόνα… Ολυμπιακό: «Είναι παράδειγμα για εμάς, δεν χαρίζει τίποτα»

Ο Λιθουανός τεχνικός πρόσθεσε το όνομά του στη μακρά λίστα των προπονητών που αποθεώνουν τον φετινό Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα, λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θέλει να προπονήσει την ομάδα του για να παίζει με... ερυθρόλευκο στυλ

Αφού έπεσε και το τελευταίο… κάστρο, τότε ο Ολυμπιακός μπορεί να περηφανεύεται ότι πλέον έχει «γοητεύσει» τους πάντες με το μπάσκετ που παίζει φέτος στην Euroleague, που έχει ως αντίκτυπο ομάδες με το… τετραπλάσιο μπάτζετ από αυτόν, όπως η Μπαρτσελόνα, να θέλουν να του μοιάσουν.

Η άλωση της Πόλης και η παθιασμένη ομιλία Μπαρτζώκα μέσα από τη ματιά της ΚΑΕ Ολυμπιακός (vid)

Αυτό ομολόγησε ξεκάθαρα ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Μακάμπι, με τον Λιθουανό τεχνικό και πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι θέλει να προπονήσει την ομάδα του για να παίζει σαν τον Ολυμπιακό, που αποτελεί ομάδα-παράδειγμα για όλες τις υπόλοιπες στη διοργάνωση και δεν χαρίζει τίποτα στον αντίπαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σάρας:

«Δεν ζητάω από την ομάδα μου να είναι σε ένα φανταστικό επίπεδο κάθε βράδυ. Πρέπει όμως να είμαστε συνεπείς. Όπως είπα και στους παίκτες μου, υπάρχουν ομάδες από πάνω μας όπως ο Ολυμπιακός, που είναι παράδειγμα για εμάς. Έχουμε δει πολλά παιχνίδια του και δεν χαρίζει τίποτα. Αν θέλουμε να φτάσουμε σε ένα επίπεδο να κερδίσουμε κάτι, στα κρίσιμα παιχνίδια, σε αυτά που δίνουν τίτλους, δεν μπορείς να κάνεις δώρα.

Εμείς δεν μαθαίνουμε από αυτό και ενώ θα μπορούσαμε να είμαστε καλύτεροι, συνεχίζουμε να κάνουμε λάθη που μας κοστίζουν».

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης και την αναφορά του Σάρας για τον Ολυμπιακό από το 13:30 και μετά:

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς