17 C
Athens

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» με Αλέν και Μπουενά για τον Ιωνικό

Με έναν παλιό γνώριμο στο φίλαθλο κοινό της Ελλάδας αλλά κι έναν έμπειρο Αλγερινό στόπερ ενισχύθηκε ο Ιωνικός, στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο λόγος για τους Ρασίντ Μπουενά και Μπόμπι Αλέν, τον πρώην τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των Νικαιωτών:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ρασίντ Μπουενά.

Γεννημένος στις 29 Ιουνίου του 1991, ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και κατάγεται από την Αλγερία (έχει και γαλλικό διαβατήριο).

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη γαλλική CS Sedan B και στη συνέχεια αγωνίστηκε στην αγγλική Doncaster. Ακολούθησε ένα πέρασμα από το Βέλγιο και την RE Bertrix, για να επιστρέψει στη Γαλλία για λογαριασμό της AFC Compiegne.

Ο Ρασίντ Μπουενά αγωνίστηκε στη συνέχεια στην Αλγερία όπου φόρεσε τη φανέλα της CS Constantine και της MC Algiers, ενώ τη σεζόν 2018/19 έπαιξε στη σκωτσέζικη Dundee United. Τα τελευταία 3,5 χρόνια έπαιζε στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας, όπου αγωνίστηκε κατά σειρά στις Sepsi OSK, CFR Cluj και FCSB (σσ. Στεάουα Βουκουρεστίου). Έχει αγωνιστεί στο CAF-Champions League αλλά και στα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Ρασίντ Μπουενά και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Η ΠΑΕ Ιωνικός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μπομπί Αλέν.

Γεννημένος στις 28 Νοεμβρίου του 1991, ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας αγωνίζεται ως τερματοφύλακας και κατάγεται από τη Γαλλία. Ξεκίνησε την καριέρα του από την US Ivry και ακολούθησαν οι Red Star FC 93, Dijon.

Το καλοκαίρι του 2019 ήρθε στη χώρα μας για λογαριασμό του Ολυμπιακού, παραμένοντας στους «ερυθρόλευκους» για έναν χρόνο. Ακολούθησαν οι σουηδικές Orebro SK και Dalkurd, ενώ την περασμένη σεζόν επέστρεψε στη Γαλλία για λογαριασμό της GFC Ajaccio, με την οποία αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν.

Η οικογένεια του Ιωνικού καλωσορίζει τον Μπομπί Αλέν και του εύχεται υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς