15.7 C
Athens

H Nότιγχαμ έκανε την έκπληξη στο 90′ με την απόκτηση του Κέιλορ Νάβας -και του Σέλβεϊ-!

Σπουδαία κίνηση έκανε η Νότιγχαμ Φόρεστ, με την απόκτηση του διεθνή Κοσταρικανού τερματοφύλακα, Κέιλορ Νάβας από την Παρί Σεν Ζερμέν λίγο πριν το φινάλε των μεταγραφών στην Αγγλία.

Η ολοκλήρωση του μεταγραφικού «μπαμ» στην Νότιγχαμ, είναι γεγονός. Η ομάδα του Κούπερ απέκτησε τον Κέιλορ Νάβας από την Παρί, με την μορφή δανεισμού, καθώς προσπάθησε ανεπιτυχώς, να τον αποκτήσει ως μεταγραφή.

Ο σπουδαίος τερματοφύλακας στην ιστορία της Κόστα Ρίκα έχει βιογραφικό που «ζαλίζει» και αναμένεται να αποτελέσει μια σπουδαία προσθήκη στο δυναμικό της Νότιγχαμ.

Η εκπληκτική του παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 με τα χρώματα της χώρας του, ήταν ικανή για να «τραβήξει» το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης. Πέντε ολόκληρες χρονιές στους Μπλάνκος, με τους οποίους, κατέκτησε τρία Champions League, ένα πρωτάθλημα κι ένα Super Cup Ισπανίας, τρία Super Cup Ευρώπης και τέσσερα Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων.

Το καλοκαίρι του 2019 πήγε στο Παρίσι για να αγωνιστεί με τα χρώματα της Παρί αλλά η μεταγραφή του Ντοναρούμα δύο χρόνια αργότερα τον έβαλε στο περιθώριο, με τον ίδιο να ψάχνει μία δεύτερη καθιέρωση μέσω… Premier League.

ΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΛΒΕΪ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε (και) τον Τζόντζο Σέλβεϊ μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Ο Άγγλος μέσος αποκτήθηκε από τη Νιούκαστλ, με την οποία αγωνίζεται από το 2016.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς