12.5 C
Athens

Κανός: Πετάω στα σύννεφα, ο Μίτσελ έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή μου

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις υποσχέθηκε γκολ και ασίστ, τόνισε πως πετάει στα σύννεφα και αναφέρθηκε στον ρόλο του Μίτσελ για να υπογράψει στον Ολυμπιακό

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε ο Σέρτζι Κανός, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για τη μεταγραφή του στους Ερυθρόλευκους, ενώ αποκάλυψε πως ο Μίτσελ έπαιξε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι εδώ και λίγες ώρες ο Σέρτζι Κανός, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να ανακοινώνουν τον δανεισμού του από τις Μέλισσες με τις οποίες διατηρεί συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2024.

Επίσημο: Παίκτης του Ολυμπιακού ο Κανός!

Συνολικά μέτρησε 249 συμμετοχές με την Μπρέντφορντ με 36 γκολ, ενώ τη φετινή σεζόν κατέγραψε 5 συμμετοχές υπό τις οδηγίες του Τόμας Φρανκ στο πρωτάθλημα.

Μετά την επισημοποίηση της απόκτησης του από τους Ερυθρόλευκους, ο Ισπανός εξτρέμ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις και δεν έκρυψε τη χαρά του που θα φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ενώ αποκάλυψε πως μίλησε και με τον προπονητή της ομάδας, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο στυλ παιχνιδιού του, λέγοντας πως οι φίλαθλοι της ομάδας μπορούν να περιμένουν γκολ και ασίστ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πετάω στα σύννεφα με αυτήν την εμπειρία. Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου. Μίλησα με τον Μίτσελ και έπαιξε σημαντικό ρόλο να έρθω εδώ. Ήταν μία μεγάλη στήριξη για μένα γιατί θέλω να παίζω. Θέλω να είμαι σημαντικός και ο Μίτσελ θέλει να είμαι σημαντικός. Είμαι εδώ να τα δώσω όλα».

Όσο για το τι θα προσφέρει, απάντησε: «Είμαι γρήγορος και μου αρέσουν οι ντρίμπλες, οι καλές σέντρες και φυσικά να βάζω γκολ. Οι φίλαθλοι μπορούν να περιμένουν γκολ και ασίστ γιατί θα τα δώσω όλα για την ομάδα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς