14.3 C
Athens

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πλήγμα με Έρικσεν, παλεύει για την απόκτηση του Ζάμπιτσερ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα στερηθεί τον Κρίστιαν Έρικσεν για τους επόμενους τρεις μήνες και προσπαθεί στο… 90′ να τον αντικαταστήσει με τον Μαρσέλ Ζάμπιτσερ, ο οποίος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι θα στερηθούν τον Κρίστιαν Έρικσεν για τους επόμενους τρεις μήνες, αφού ο τραυματισμός του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τη Ρέντινγκ αποδείχθηκε σοβαρός και ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Δανού στον χώρο του κέντρου.

Αυτόν φαίνεται πως τον βρήκαν στο πρόσωπο του Μαρσέλ Ζάμπιτσερ, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θέλει να αποχωρήσει από την Μπάγερν Μονάχου.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε εξέλιξη και μένει να φανεί αν υπάρξει συμφωνία μέχρι το βράδυ, όπου λήγει και η μεταγραφική περίοδος.

Από την πλευρά του ο ποδοσφαιριστής δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση της Μπάγερν Μονάχου, ενώ σε επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου τους εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αυστριακός μέσος ανήκει από το 2021 στους Βαυαρούς, έχοντας πραγματοποιήσει με τη φανέλα τους 54 εμφανίσεις.

Για τον ποδοσφαιριστή είχε δείξει ενδιαφέρον και η Τσέλσι, αλλά σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του και κοιτάει αλλού για την ενίσχυση της.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς