15 C
Athens

Στην Παιανία μέχρι τον Ιούλιο οι προπονήσεις των εθνικών ομάδων

Στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας με τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και μάλιστα χωρίς αντίτιμο, θα προπονούνται όλες οι εθνικές ομάδες της Ελλάδας από την 1η Απριλίου και για τρεις μήνες.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ η παραχώρηση του εν λόγω αθλητικού κέντρου θα γίνει άνευ οικονομικού ανταλλάγματος και θα ξεκινήσει από την 1η Απριλίου 2023 λόγω των εργασιών για την ανάπλαση του Ελληνικού που επηρεάζουν άμεσα και τις εγκκαταστάσεις στον Άγιο Κοσμά.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση ενέκρινε τη χρήση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας από τις Εθνικές Ομάδες Ποδοσφαίρου για τρεις μήνες.

Η παραχώρηση του εν λόγω αθλητικού κέντρου θα γίνει άνευ οικονομικού ανταλλάγματος και θα ξεκινήσει από την 1η Απριλίου 2023. Η χρήση του προπονητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά από την ΕΠΟ θα ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2023.

Η ΕΠΟ είναι υποχρεωμένη να εκφράσει τις ευχαριστίες της στον Γιώργο Βαρδινογιάννη για την αμισθί παραχώρηση του αθλητικού κέντρου της Παιανίας.

Στο μεταξύ η ΕΠΟ θα συνεχίσει τις επαφές για την αναζήτηση μόνιμης λύσης για το προπονητικό κέντρο των Εθνικών Ομάδων».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς