22.6 C
Athens

Davis Cup: Ανοίγουν άλλες 3.500 θέσεις για τους αγώνες της Εθνικής

Η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στο Αυστραλιανό Όπεν έχει ζεστάνει τους Έλληνες φιλάθλους ενόψει της φιλοξενίας των αγώνων της Εθνικής ομάδας στο Davis Cup απέναντι στον Ισημερινό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (4 & 5 Φεβρουαρίου) στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ανταποκρινόμενη στην αυξανόμενη ζήτηση, η ομοσπονδία ανακοίνωσε το άνοιγμα επιπλέον 3.500 θέσεων στο γήπεδο, προκειμένου όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του τένις να μπορέσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την Εθνική ομάδα στην προσπάθεια ανόδου της στο World Group I, με μπροστάρη το Νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΦΟΑ: «Μετά την εντυπωσιακή πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά και την παρουσία του στον τελικό του Australian Open, καθώς και το τεράστιο ενδιαφέρον της οικογένειας του τένις και των Ελλήνων φιλάθλων για να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας κόντρα στον Ισημερινό στο Davis Cup στις 4 & 5 Φεβρουαρίου, θα ανοίξουν επιπλέον 3.500 θέσεις στο κλειστό γήπεδο «Νίκος Γκάλης» του ΟΑΚΑ.

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το viva.gr.

Το ΔΣ της Ε.Φ.Ο.Α. συγχαίρει τον Στέφανο Τσιτσιπά για τη δεύτερη παρουσία του σε τελικό Γκραν Σλαμ και εύχεται σύντομα να βρεθεί στην κορυφή του παγκόσμιου τένις, όπως του αξίζει.

Η Εθνική μας Ομάδα ευχαριστεί όλους όσοι βρίσκονται δίπλα της και ιδιαίτερα τους Έλληνες φιλάθλους που θα ενισχύσουν τους αγώνες της με την ένθερμη παρουσία τους».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς