18.4 C
Athens

Super League: Ολοκληρώνεται η 20ή αγωνιστική με τα μάτια σε Τρίπολη και Τούμπα

Αυλαία ρίχνει σήμερα (30/1) Δευτέρα η 20η αγωνιστική της Super League. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις σε Τρίπολη και Τούμπα, υποδέχεται τον Ιωνικό η Λαμία.

Στην Τρίπολη ταξίδεψε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος πλέον δεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και ψάχνει τη νίκη που θα τον ξανά ανεβάσει στην πρώτη θέση. Μετά τις τρεις συνεχόμενες αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, που τον βρήκαν εκτός Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και με απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα, οι Πράσινοι που θα παραταχθούν χωρίς Βέρμπιτς και Μάγκνουσον θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό και θέλει να βάλει συνέχεια στα καλά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος και να παραμείνει κοντά στην κορυφή. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, καθώς δεν υπολογίζει στους γνωστούς τραυματίες Μουργκ, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα, Κούρτιτς και Λύρατζη, ενώ εκτός έμειναν και οι τιμωρημένοι Αουγκούστο και Μπράντον Τόμας.

Μεγάλη μάχη γίνεται στη Λαμία, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Ιωνικό. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην ουρά της βαθμολογίας και το μεταξύ τους παιχνίδι είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό και για τους δύο.

Το πρόγραμμα:

18:00 Novasports Prime ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός

19:30 COSMOTE SPORT 1 HD ΠΑΣ Λαμία – Ιωνικός

21:00 Novasports Prime Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς