16.7 C
Athens

Ολυμπιακός: Αναχώρησε χωρίς Σλούκα για Κωνσταντινούπολη

Σημαντική απουσία για τον Ολυμπιακό: Εκτός αποστολής ενόψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε τέθηκε οριστικά ο τραυματίας Κώστας Σλούκας

Οριστικά εκτός από τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε τέθηκε ο Κώστας Σλούκας, που δεν ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού για Κωνσταντινούπολη.

Οι Ερυθρόλευκοι αναχώρησαν νωρίς το πρωί για την Τουρκία ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με μια σημαντική απουσία, καθώς ο διεθνής γκαρντ ταλαιπωρείται ακόμα από τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς της περασμένης εβδομάδα απέναντι στη Μακάμπι στο ΣΕΦ.

Η διάγνωση ήταν κάκωση οσφυϊκής μοίρας και αιμάτωμα τετραγώνου οσφυϊκού, που κρατάει τον Σλούκα μακριά από το δύσκολο παιχνίδι για την 22η αγωνιστική της EuroLeague. Αντίθετα, την αποστολή ακολούθησε κανονικά ο Άλεκ Πίτερς, που φάνηκε να γυρίζει το πόδι του στο χθεσινό ματς με τον Άρη, η συμμετοχή του ωστόσο θεωρείται αμφίβολη.

Αυτή είναι η τελική διάγνωση για τον Κώστα Σλούκα

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα περιμένει πλέον να διαπιστώσει αν θα έχει στη διάθεσή του τον παίκτη για τη δεύτερη συνεχόμενη εντός της εβδομάδας ευρωπαϊκή δοκιμασία του Ολυμπιακού, που υποδέχεται την Αναντολού Εφές την Παρασκευή στο ΣΕΦ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς