16.7 C
Athens

Παππάς: Πάμε μέρα-μέρα για τον Σλούκα, θα εκτιμηθεί τη Δευτέρα η κατάσταση του Πίτερς

Στα παιχνίδια που ακολουθούν αλλά και στην κατάσταση του Κώστα Σλούκα αναφέρθηκε ο βοηθός του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς.

Οι Ερυθρόλευκοι επικράτησαν εύκολα επί του Άρη, με τον Χρήστο Παππά να αντικαθιστά στα τελευταία λεπτά στον πάγκο τον Γιώργο Μπαρτζώκα, που αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές.

Ολυμπιακός – Άρης: Αποβολή Μπαρτζώκα και έκρηξη εξέδρας με σύνθημα «μέχρι τέλους»! (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα, ο βοηθός του Έλληνα προπονητή μίλησε για την κατάσταση του Κώστα Σλούκα μιας και ακολουθεί η διαβολοβδομάδα της EuroLeague και όπως είπε «θα το πάμε μέρα – μέρα».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στα παιχνίδια που ακολουθούν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη, όχι για το σημερινό παιχνίδι, αλλά για την γενικότερη εικόνα της στο πρωτάθλημα. Είναι μία ομάδα που παλεύει για σαράντα λεπτά και σε κάθε παιχνίδι. Συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές και σε όλους. Από κει και πέρα, όταν εμείς έχουμε 21 λάθη και ο αντίπαλος 16 επιθετικά ριμπάουντ, είναι καθαρά θέμα προσέγγισης του παιχνιδιού. Σίγουρα δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε και το αποτέλεσμα ναι μεν δείχνει την διαφορά, αυτή ήταν στο συγκεκριμένο ματς, όμως, δεν ήταν ένας καλός αγώνας για εμάς.

Ερωτηθείς για την κατάσταση του Άλεκ Πίτερς, απάντησε: «Δεν έχουμε ακόμη εικόνα. Θα εκτιμηθεί η κατάστασή του και θα δούμε αύριο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς