16.8 C
Athens

Αλέγκρι: Θα πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται για να σωθούμε, η πραγματικότητα αυτή είναι

Με σκληρή γλώσσα μίλησε ο Μάσιμο Αλέγκρι, λέγοντας πως η πραγματικότητα είναι πως η Γιουβέντους θα πρέπει να μαζέψει βαθμούς για να παραμείνει στην κατηγορία.

Η Μεγάλη Κυρία καταρρέει και γνώρισε νέα ήττα από τη Μόντσα. Πλέον βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, μετά και την ποινή των 15 πόντων, με τον Αλέγκρι να μιλάει για περίπτωση υποβιβασμού.

Αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο ακόμη και με αυτή την κατάσταση, αλλά ο προπονητής της Γιουβέντους θέλησε να πει τα πράγματα όπως τα σκέφτεται.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πρώτο μέρος απέναντι στη Μόντσα είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί σε άλλο παιχνίδι μας και είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Στα τρία τελευταία παιχνίδια μας έχουμε δεχτεί 10 γκολ και έχουμε πάρει μόλις έναν βαθμό.

Η βαθμολογία; Εγώ λέω πάντα ότι μαζέψαμε 38 βαθμούς όμως τώρα έχουμε 23 και θα πρέπει να έχουμε επίγνωση πως αυτό λέει η κατάταξη.

Θα πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται για να διασφαλίσουμε την παραμονή. Αυτή είναι η πραγματικότητα, διαφορετικά τα πράγματα θα είναι άσχημα για εμάς. Αυτό που συνέβη στα τελευταία παιχνίδια, επιβάλλεται να μην ξανασυμβεί».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς