19.9 C
Athens

Κεντζιόρα: Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να παλέψω για τίτλους

Διψασμένος για τίτλους εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ ο Τόμας Κεντζιόρα.

Ο Πολωνός μπακ είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, αφού νωρίτερα μέσα στην ημέρα ανακοινώθηκε ο δανεισμός του για τους επόμενους 6 μήνες.

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Κεντζιόρα

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου, δεν έκρυψε την επιθυμία του για τίτλους, τονίζοντας πως ήρθε στον ΠΑΟΚ για να παλέψει για αυτούς…


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήρθα εδώ για να παλέψω για τον τίτλο και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει το Κύπελλο Ελλάδας. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την ομάδα και να δείξω ποιος είμαι στους Έλληνες φιλάθλους. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Όλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν για τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Σκέφτηκα πως είναι καλή ιδέα να έρθω εδώ και να βοηθήσω την ομάδα Θέλω να δώσω το 100% για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και να παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω.

Μίλησα με τον κ. Λουτσέσκου (σ.σ. Μιρτσέα) και μου είπε μόνο καλά πράγματα για το γιο του. Είδαμε μαζί το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό για το κύπελλο. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Το απολαύσαμε πραγματικά.

Γνωρίζω πως πολλοί παίκτες από την Πολωνία αγωνίστηκαν εδώ. Είμαι ο πιο πρόσφατος της λίστας και θέλω να διατηρήσω την παράδοση. Ο Κάρολ (σ.σ. Σφιντέρσκι) κέρδισε ένα πρωτάθλημα εδώ, αυτό θέλω να κάνω κι εγώ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς