15.7 C
Athens

Super League 2: Ξέσπασε με εξάρα η Κηφισιά, πήρε το ντέρμπι με τον Ηρακλή η Νίκη Βόλου

Με νικήτρια τη Νίκη Βόλου στο ντέρμπι με τον Ηρακλή και χωρίς εκπλήξεις συνεχίστηκε η 13η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Μετά από μια μικρή στάση την προηγούμενη αγωνιστική, η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες διασύροντας με 6-0 την Επισκοπή. Ο Σοάρες άνοιξε το σκορ μόλις στο 12′, με τον Παυλάκη να κάνει το 2-0 δύο λεπτά αργότερα. Το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Τέττεχ στο 29′. Ο Ταλάλ έκανε το 4-0 στο 52′ και ο Γκίνης το 5-0 στο 87′. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Καλλέργης στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Με τα τέρματα των Μωραΐτη (9′), Κουάντρα (36′) και Φατιόν (42′), ο Απόλλων Σμύρνης καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο και επικράτησε εύκολα με 0-3 της Προοδευτικής.

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΟΦΙ και Καλαμάτα έμεινε στο 0-0, ενώ χωρίς τέρματα τελείωσε και οι αναμετρήσεις Διαγόρας Ρόδου – Μακεδονικός και Απόλλων Λάρισας – Αλμωπός Αριδαίας.

Η Αναγέννηση Καρδίτσας επικράτησε με 1-0 της Βέροιας χάρη σε τέρμα του Στέφανου Αθανασιάδη, ενώ ΑΕΛ και Παναχαϊκή πανηγύρισαν εύκολα διπλά απέναντι σε Απόλλων Πόντου και Ηρόδοτο αντίστοιχα.

Το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής βρήκε νικήτρια τη Νίκη Βόλου, η οποία επικράτησε με 1-0 του Ηρακλή χάρη σε τέρμα του Ολαϊζόλα στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς