17.9 C
Athens

Η ΑΕΚ ψάχνει νίκη κορυφής και ο Άρης αντίδραση: Τα πλάνα των Αλμέιδα και Πάρντιου για τη μάχη στην OPAP Arena

Έτσι θα παραταχθούν στο ντέρμπι ΑΕΚ και Άρης: Η Ένωση θέλει να «σκαρφαλώσει» στην κορυφή έστω για 24 ώρες και οι Θεσσαλονικείς να δείξουν το μέταλλό τους μέσα στην κατάμεστη OPAP Arena

ΑΕΚ και Άρης συγκρούονται στην Αγιά-Σοφιά στο πιο μεγάλο παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής στη Super League, με την Ένωση να αναζητά νίκη… κορυφής στην κατάμεστη έδρα της (έστω για 24 ώρες, μέχρι τη δοκιμασία του Παναθηναϊκού στην Τρίπολη) και τους Θεσσαλονικείς μία αντίδραση μεγάλης ομάδας, μετά τον «σκληρό» αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Ολυμπιακό και τον σοβαρό τραυματισμό του Μανού Γκαρθία.

Από τη μία ο Ματίας Αλμέιδα που δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά στο βασικό του σχήμα καθώς ως γνωστόν ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, αλλά μόνο ενισχύεται, με τον Ελίασον να επιστρέφει στα πλάνα του Αργεντινού τεχνικού μετά από σχεδόν 4 μήνες.

Από την άλλη ο Άλαν Πάρντιου, που βλέπει τα κουκιά του για την ενδεκάδα να είναι μετρημένα και αρκετά από αυτά να λείπουν, με αποτέλεσμα να οδηγείται σε αλχημείες για άλλη μία φορά, με όπλο τη μεσαία του γραμμή.

Ετέμπο, Νταρίντα και Ντουκουρέ δύσκολα θα βγουν από την ενδεκάδα σε ένα 4-3-3 των Κιτρίνων, με τους Οντουμπάτζιο – Μαζικού στα άκρα της άμυνας, Μπράμπετς με Φαμπιανό στα στόπερ και Κουέστα στην εστία.

Στην επίθεση, ο Ματέο Γκαρσία θα είναι στο ένα άκρο, ο Ιτούρμπε στο άλλο και ο Γκρέι στην κορυφή. Να’ ταν κι άλλοι…

Στον αντίποδα, οι γηπεδούχοι θα παίξουν με τους: Αθανασιάδη – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί στην άμυνα – Άμραμπατ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα στον άξονα και Γκαρσία, Αραούχο στην αιχμή.

Σέντρα στις 19:30 στην κατάμεστη OPAP Arena, με διαιτητή τον Πορτογάλο Γκοντίνιο και VAR τον συμπατριώτη του, Ναρκίσο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς