20.8 C
Athens

Άλκμααρ – Ουτρέχτη 5-5: Ασύλληπτο, Δουβίκας και Παυλίδης έκαναν χατ τρικ στο ίδιο ματς! (vid)

Ένα από τα πιο απίθανα ματς στη σύγχρονη ιστορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου βάφτηκε με ελληνικά χρώματα, αφού Δουβίκας και Παυλίδης έκαναν χατ τρικ (και ο πρώτος είχε και δυο ασίστ)

Αδιανόητη εξέλιξη σε ματσάρα της Eredivisie! Η Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη αναδείχθηκε ισόπαλη με την Ουτρέχτη του Τάσου Δουβίκα εντός έδρας σε μια αναμέτρηση με 10 γκολ (5-5)!

Δεν ήταν όμως αυτή η είδηση αλλά το ότι τόσο ο Βαγγέλης Παυλίδης όσο και ο Τάσος Δουβίκας έκαναν χατ τρικ σε ματς που ήταν αντίπαλοι.

Ο πρώην φορ του Βόλου έκανε το 0-2 στο 12′ και στο 17′ με δικά του τέρματα, με την Άλκμααρ να φτάνει στην ανατροπή με δύο γκολ του Παυλίδη στο 31′ και στο 34′ (ο Ντέκερ είχε μειώσει στο 20′).

Στο 41′ ο Δουβίκας έβγαλε ασίστ για το 3-3 του Βιρχέφερ, ενώ στο δεύτερο μέρος είχε ακυρωθέν γκολ πριν σκοράρει για το 3-4 στο 65′.

Ο Ντε Βιτ ισοφάρισε στο 70′ και πιστώθηκε ασίστ στο γκολ του Παυλίδη στο 78′ ο οποίος έκανε χατ τρικ μόλις 13′ μετά τον Έλληνα επιθετικό πρώην του Βόλου.

Ο Δουβίκας όμως δεν… περιορίστηκε στο χατ τρικ και πιστώθηκε και δεύτερη τελική πάσα στον Φαν Ντε Στρεκ που έγραψε το τελικό 5-5 στο 80′.

Τελικός απολογισμός; Παυλίδης τρία γκολ, Δουβίκας τρία γκολ και δύο ασίστ!

Σημειώνεται πως η Άλκμααρ έχασε την ευκαιρία να προσπεράσει με ματς περισσότερο τη Φέγενορντ η οποία με ματς λιγότερο διατηρήθηκε στο +1 στην κορυφή. Η Ουτρέχτη με τον βαθμό διατηρήθηκε στην 7η θέση φτάνοντας τους 30.

Παράλληλα, ο Δουβίκας έφτασε τα 10 γκολ σε 17 αναμετρήσεις με την Ουτρέχτη στην Eredivisie ενώ ο Παυλίδης τα 9 σε 11 ματς!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς