20.9 C
Athens

Πανσερραϊκός για τη διαιτησία κόντρα στον ΠΑΟΚ Β’: «Η ομάδα κερδίζει αντιπάλους και σφυρίχτρες!» (vid)

Ανακοίνωση για τις διαιτητικές αποφάσεις στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ Β΄ εξέδωσε ο Πανσερραϊκός, εκφράζοντας τα έντονα παράπονα του.

Έξαλλοι είναι στον Πανσερραϊκό για τη διαιτησία στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ Β’. Η ομάδα των Σερρών πανηγύρισε σπουδαίο διπλό χάρη σε τέρμα του Παντεκίδη στο 90+1, αλλά δεν μπορεί να κρύψει τον εκνευρισμό της για τις διαιτητικές αποφάσεις.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη θα έπρεπε να προηγηθεί πολύ νωρίτερα, αφού διαμαρτύρεται πως στο δοκάρι του Παπάζογλου στο 66ο λεπτό η μπάλα στη συνέχεια πέρασε τη γραμμή.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του Πανσερραϊκού εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση της, για την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, που έχει καταφέρει να κερδίζει, αντιπάλους και σφυρίχτρες! Ζητήσαμε VAR για τους αγώνες της Super League 2 και τώρα ζητάμε το Goal Line Technology… αφού ο βοηθός διαιτητή Μπαλιάκας, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί, το εξώφθαλμο γκολ της ομάδας μας, ενώ ο συντοπίτης του Τζιουβάρας, είδε το έργο ανάποδα… λίγες αγωνιστικές πριν, αλλοιώνοντας την βαθμολογία».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς