16.7 C
Athens

L’ Equipe: «Ο Ολυμπιακός το προσπαθεί για την απόκτηση του Τοβέν»

Σύμφωνα με την έμπιστη «L' Equipe» ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει τον άλλοτε άσο της Μαρσέιγ και προσπαθεί να τον φέρει στην Ελλάδα - Η ιταλική ομάδα που τον θέλει και το προβάδισμα των Ερυθρολεύκων

Ο Ολυμπιακός δεδομένα ψάχνεται εδώ και καιρό για την απόκτηση ενός πρωτοκλασάτου εξτρέμ για να ενισχυθεί με φόντο τη συνέχεια της σεζόν και σύμφωνα με την έμπιστη «L’ Equipe» το παλεύει για να φέρει στην Ελλάδα τον Φλοριάν Τοβέν ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τίγκρες.

Όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν ψηλά στη λίστα τους τον 30χρονο άσο ο οποίος στο πρόσφατο παρελθόν τους είχε αντιμετωπίσει ως αντίπαλος με τη φανέλα της Μαρσέιγ, όπου «έφτιαξε» το όνομά του στην Ευρώπη.

Είναι επίσης διεθνής με την εθνική Γαλλίας και παγκόσμιος πρωταθλητής με τους τρικολόρ στο Μουντιάλ του 2018.

Οι Πειραιώτες τον εξετάζουν από κοντά και όπως γράφουν στη Γαλλία, θα πρέπει να κινηθούν άμεσα για την απόκτησή του μέσα στις επόμενες ημέρες, αν και η αγορά για τος ελεύθερους παραμένει ανοιχτή μέχρι τα μέσα Φλεβάρη.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον Γάλλο δημοσιογράφο του «footmercato», Σάντι Αούνα, οι Ερυθρόλευκοι δεν παίζουν μόνοι τους για την απόκτηση του Τοβέν, καθώς ενδιαφέρον έχει δείξει και η Ουντινέζε, ωστόσο ο Ολυμπιακός φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο, καταλήγει στην ανάρτησή του.

Ο Τοβέν με τη φανέλα της Τίγκρες σημείωσε συνολικά 8 γκολ και 5 ασίστ σε 38 συμμετοχές, ενώ μεγαλούργησε με τη Μαρσέιγ στην οποία είχε 281 ματς, με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 86 γκολ και 61 ασίστ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΕ ΔΡΑΣΗ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς