15.9 C
Athens

Ο Κάτας έβγαλε το καπέλο στον Ολυμπιακό: «Η καλύτερη ομάδα της Euroleague»

Η συνήθεια που έγινε λατρεία για τον Ολυμπιακό στη φετινή σεζόν: Ένας ακόμη αντίπαλος προπονητής και μάλιστα πρώην «πράσινος» χαρακτηρίζει τους Πειραιώτες ως την κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας φέτος, ακόμα και μετά από ήττα στο ΣΕΦ

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να έφυγε ηττημένη από το ΣΕΦ κόντρα στον Ολυμπιακό, ωστόσο ο προπονητής της, Όντεντ Κάτας, δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του δεδομένης της δυσκολίας του αντιπάλου, καθώς χαρακτήρισε τους πρωτοπόρους Πειραιώτες ως την καλύτερη ομάδα της φετινής Euroleague!

Ολυμπιακός – Μακάμπι 95-89: Τα highlights της ερυθρόλευκης επικράτησης

Ο πολύπειρος Ισραηλινός προπονητής αναφέρθηκε ξανά με κολακευτικά λόγια για την ομάδα του Μπαρτζώκα, αναλύοντας παράλληλα τα αίτια της ήττας στον Πειραιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Αρχίσαμε το παιχνίδι πολύ καλά. Η δεύτερη περίοδος μας κόστισε. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι. Δεν παίξαμε καθόλου σωστά σε αυτό το σημείο. Δεν μου άρεσε τίποτα και δεν ήθελα να κρατήσω τίποτα από εκείνο το σημείο. Προσαρμοστήκαμε. Παλέψαμε στο δεύτερο ημίχρονο και αυτό ήταν κάτι που μου άρεσε. Η σεζόν είναι μεγάλη. Ανταγωνιστήκαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα της Ευρωλίγκα για μένα. Από κάθε ματς μαθαίνουμε και συνεχίζουμε».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς