23.3 C
Athens

Πίτερς: Ο πάγκος έκανε εξαιρετική δουλειά με Μακάμπι, είναι ευλογία που παίζω στον Ολυμπιακό

Ο Άλεκ Πίτερς ήταν για άλλη μία φορά καθοριστικός παράγοντας του Ολυμπιακού στη νίκη επί της Μακάμπι με 95-89 στο καμίνι του ΣΕΦ, με τον Αμερικανό άσο να τονίζει πως ο πάγκος έκανε εξαιρετική δουλειά χθες φέρνοντας το 50% των πόντων της ομάδας του, ενώ παράλληλα δήλωσε -ξανά- ευλογημένος που βρίσκεται στην Ελλάδα για τον σύλλογο του Πειραιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Πρέπει να κερδίζεις και με τον… άσχημο τρόπο. Ετσι έγινε σήμερα. Είχαν το μομέντουμ στην αρχή, το γυρίσαμε, αλλά δεν νιώθαμε ασφαλείς. Οπότε η νίκη μετράει στο τέλος.

Κάναμε πολύ καλή δουλειά στο δεύτερο ημίχρονο. Ο πάγκος έκανε εξαιρετική δουλειά, έβαλε το 50% των πόντων. Είναι δουλειά μας να τους ξεκουράσουμε και να τους δώσουμε ενέργεια. Πρέπει να διατηρούμε την καλή δουλειά που κάνουν και οι βασικοί μας.

Στα πέντε χρόνια της Ευρωλίγκα είμαι ο ίδιος παίκτης και είμαι εδώ που θέλω να είμαι. Θα κάνω ότι χρειάζεται και ότι θέλει ο προπονητής, όπως να κλείσω κάποιες τρύπες. Αν χρειαστεί να σκοράρω θα το κάνω.

Δίνουμε το 100% και θέλουμε να διατηρούμε την ενέργεια και την συγκέντρωσή μας ψηλά. Ξέρουμε από τι είναι φτιαγμένη αυτή η ομάδα και που μπορεί να φτάσει. Νιώθουμε πως μπορούμε να πάμε πολύ ψηλά και βλέπουμε το Final Four, πηγαίνοντας όμως παιχνίδι με παιχνίδι.

Είναι ευλογία που βρίσκομαι εδώ. Απολαμβάνω τη ζωή στην Ελλάδα. Είναι εξαιρετικό να παίζω στον Ολυμπιακό και μου αρέσει πάρα πολύ, όπως και στην οικογένειά μου».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς