18.3 C
Athens

Νέα δήλωση-βόμβα από Ντιλέινι: «Σε προχωρημένες επαφές με ομάδα της Ευρώπης»

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι προσπαθεί να διατηρηθεί στην… επικαιρότητα και μέσω των συνεχών δηλώσεών του «ζεσταίνει» το ενδιαφέρον των ευρωπαϊκών ομάδων, που φαίνεται να τον πολιορκούν για την υπογραφή του.

Ο 33χρονος Αμερικανός γκαρντ, είχε προκαλέσει εντύπωση τις προάλλες με την αναφορά του στον Γιώργο Μπαρτζώκα, που ακόμα δεν τον έχει πάρει τηλέφωνο για τον Ολυμπιακό, και σε νέα του τοποθέτηση ανέφερε ότι βρίσκεται σε επαφές και μάλιστα προχωρημένες με σύλλογο της Ευρώπης, δίχως να αποκαλύπτει περισσότερα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας:

«Μίλησα με κάποια ευρωπαϊκή ομάδα την περασμένη Παρασκευή, δεν μπορώ να πω ποια. Είχα μια εξαιρετική συνομιλία. Θα δούμε με ποιο τρόπο θα εξελιχθεί όλο αυτό. Θα πρέπει να ταιριάξει με αυτό που θέλω», ανέφερε ο πρώην παίκτης της Αρμάνι Μιλάνο.

«Δεν με ενδιαφέρει να πάω κάπου για να είμαι ο superstar. Έχω αλλάξει το παιχνίδι μου τα τελευταία τρία χρόνια, για να ταιριάξει με την ομάδα και να βοηθήσω να φτάσει σε νίκες. Όμως θέλω να πάω κάπου, όπου θα περάσω καλά. Πέρσι δεν πέρασα καλά και για να γυρίσω στην Ευρώπη θα πρέπει να βρω μια κατάσταση στην οποία θα ξέρω ότι θα απολαύσω το μπάσκετ και θα είμαι ο εαυτός μου», πρόσθεσε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς