16.6 C
Athens

Ολυμπιακός: Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα

Αυτή είναι η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του άτυχου Κώστα Σλούκα αλλά και η θέση του Γιώργου Μπαρτζώκα, με φόντο τις αναμετρήσεις κόντρα σε Φενέρ και Εφές την επόμενη εβδομάδα

O Oλυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά, η οποία όμως μετατράπηκε σε… λάβα του ΣΕΦ και τελικά έκαψε τη Μακάμπι για την τρίτη σερί νίκη των Ερυθρολεύκων στο κατάμεστο γήπεδό τους μέσα στο 2023.

Ολυμπιακός – Μακάμπι 95-89: Σάσα, Τόμας, Σακίλ και κορυφή ξανά!

Οι Πειραιώτες κέρδισαν με τσαμπουκά το παιχνίδι κόντρα στους αξιόμαχους Ισραηλινούς, έστω και χωρίς τον Κώστα Σλούκα στη διάθεσή τους για το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα.

Ο διεθνής γκαρντ άγχωσε τους πάντες αποχωρώντας στα αποδυτήρια με έντονους πόνους στη μέση, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να τονίζει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα και θα υποβληθεί το Σάββατο (28/1) σε εξετάσεις.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για μυϊκό σπασμό στη μέση του Σλούκα, με τη μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί μέσα στη μέρα να ξεκαθαρίζει την κατάσταση αναφορικά με τη σοβαρότητα του τραυματισμού του και το ακριβές διάστημα της απουσίας του από τα παρκέ, με φόντο και τα ματς κόντρα σε Φενέρ και Εφές μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Πάντως, στις δηλώσεις του, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν αισιόδοξος:

«Δεν ξέρω πραγματικά, δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τους γιατρούς. Ξέρω ότι έχει έναν μυϊκό σπασμό στη μέση. Προφανώς θα κάνει αύριο μια μαγνητική, για να δούμε το μέγεθος του τραυματισμού. Ίσως δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά ας περιμένουμε τις εξετάσεις».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς