17.2 C
Athens

ΑΕΚ Β’ – Χανιά 0-1: Πρώτο διπλό με Μπουτσάκη, πέμπτη σερί ήττα για την Ένωση (hls)

Σε ακόμα μια ήττα, την πέμπτη διαδοχική, υποχρέωσαν τα Χανιά την ΑΕΚ Β’ στο Σεραφείδειο όπου πανηγύρισαν το πρώτο τους εκτός έδρας τρίποντο (0-1).

 

Οι Κρητικοί απέκτησαν αριθμητικό πλεονέκτημα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους όταν ο Παρράς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και οδηγήθηκε στα αποδυτήρια.

Οι φιλοξενούμενοι με την έναρξη του δευτέρου μέρους προηγήθηκαν όταν από τη σέντρα του Τσέλιου από τα αριστερά ο Μπουτσάκης έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκίνη.

Η Ένωση έφτιαξε κάποιες ευκαιρίες αλλά ο Καλογεράκης κράτησε το μηδέν για να πανηγυρίσει η ομάδα του τους πρώτους τρεις βαθμούς της μακριά από την Κρήτη.

ΑΕΚ Β’ (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Ντάικο, Τρούμπουλος, Παρράς, Κ. Σταμούλης, Γερολέμου, Σαμπανάτζοβιτς (55′ Ρουκουνάκης), Μπότος (80′ Σπυριδάκης), Ευθ. Χριστόπουλος (66′ Σκόνδρας), Γκολφίνος, Ζίνι

Χανιά (Μαναρώλης – Λαμπράκης): Καλογεράκης, Κατσούρι (81′ Μαρτσάκης), Ρότσα, Γιαμπερέ, Μπάτζιος, Καμαρά (46′ Ναζίμ), Μπουτσάκης (56′ Λεμονής), Τσέλιος, Μπουρσέλης, Μανουσάκης (81′ Ζέκοφ), Μάναλης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς