15 C
Athens

Η Μονπελιέ κινείται άμεσα για τον Ρέαμπτσιουκ, γράφουν οι Γάλλοι

Σύμφωνα με έγκυρο γαλλικό Μέσο, η Μονπελιέ προσπαθεί να «τρέξει» την υπόθεση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ που θεωρείται ο καταλληλότερος για την ενίσχυσή της στο αριστερό άκρο της άμυνας

Ζεστά στο κόλπο για την απόκτηση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έχει μπει η Μονπελιέ όπως αποκαλύπτει το έγκυρο γαλλικό Μέσο francebleu.fr.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, η γαλλική ομάδα αφού δεν κατάφερε να αποκτήσει τον Μαροκινό Γιαχία Ατιγιάτ-Αλάχ, στράφηκε στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού για την ενίσχυσή της στη θέση του αριστερού μπακ και μάλιστα φέρεται ήδη να έχει κάνει κάποιες πρώτες επαφές.

Ο 25χρονος Μολδαβός διεθνής φαντάζει ο ιδανικός από όσους υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη shortlist της Μονπελιέ και οι Γάλλοι θεωρούν πως η απόκτηση του Ραμόν ανοίγει τον δρόμο για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή που μετρά 105 συμμετοχές με 2 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τα ερυθρόλευκα.

Υπενθυμίζεται πάντως πως ο Ολυμπιακός όπως έδειξε και στην περίπτωση της Μπολόνια, δεν ρίχνει εύκολα τις οικονομικές απαιτήσεις του ενώ ο Ρέαμπτσιουκ διατηρεί συμβόλαιο ως το 2025.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς