17.1 C
Athens

Κάτας: Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ολυμπιακός, από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας ματς στη EuroLeague

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο Όντεντ Κάτας, ο οποίος δήλωσε πως οι Ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ τόνισε πως το παιχνίδι στο ΣΕΦ είναι από τα δυσκολότερα εκτός έδρας παιχνίδια που υπάρχουν στη EuroLeague.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (27/1, 21:00) για την 21η αγωνιστική της EuroLeague και ο Όντεντ Κάτας είχε να πει μόνο καλά λόγια για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Παράλληλα στάθηκε στη σημαντική απώλεια του Λορέντζο Μπράουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια στην Euroleague. Και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μας λείπει ο Λορέντζο (σ.σ. Μπράουν) κάτι που θα φέρει επιπλέον πίεση στην ομάδα. Γι’ αυτό κάποιοι παίκτες και όλοι μαζί ως ομάδα, πρέπει να κάνουν το step up σε αυτό το ματς. Να δημιουργήσουν τις σωστές καταστάσεις και να αποφύγουμε τα λάθη. Ο Ολυμπιακός πάντα ξεκινάει δυνατά τα ματς και αυτό ακριβώς είναι το κομμάτι που πρέπει να προσέξουμε ώστε να είμαστε εμείς εκείνοι που θα κερδίζουμε στο πρώτο δεκάλεπτο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς