21.2 C
Athens

Πρόεδρος Φλουμινένσε: «Παρακολουθούμε την κατάσταση με τον Μαρσέλο, θέλουμε να τον φέρουμε εδώ»

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της «Φλου», η βραζιλιάνικη ομάδα έχει πολύ ψηλά στη λίστα της τον Μαρσέλο και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να τον φέρει πίσω στη Βραζιλία

Ο Μαρσέλο εξακολουθεί και βρίσκεται εκτός των βασικών πλάνων του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, με το μέλλον του Βραζιλιάνου αστέρα στον Πειραιά να μοιάζει δυσοίωνο.

Με αυτά τα δεδομένα, είναι λογικό το όνομα του 34χρονου σούπερ σταρ των Πειραιωτών να «παίζει» δυνατά ειδικά σε Μέσα της πατρίδας του, με τον πρόεδρο της Φλουμινένσε να τονίζει δημόσια σε συνέντευξη Τύπου πως η ομάδα του ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μαρσέλο αλλά και του Τιάγκο Σίλβα, παρόλο που γνωρίζει ότι οι περιπτώσεις του συναντούν δυσκολίες.

«Θέλουμε να φέρουμε τον Μαρσέλο στην ομάδα. Είναι όμως στην ίδια κατάσταση με τον Τιάγκο Σίλβα. Έχει συμβόλαιο στην Ελλάδα που διαρκεί μέχρι τον Μάιο. Περιμένουμε να δούμε την απόφαση που θα πάρει κι εάν θα ανανεώσει την συνεργασία του. Υπάρχουν φήμες ότι η Αλ-Νασρ, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενδιαφέρεται για αυτόν. Παρακολουθούμε την κατάσταση του Μαρσέλο (σ.σ. αγωνίσθηκε στην Φλουμινένσε ως νεαρός από το 2002 έως το 2005 και μετά ως επαγγελματίας από το 2005 έως το 2007) και του Τιάγκο Σίλβα για να τους φέρουμε πίσω», ήταν τα λόγια του Μάριο Μπιτενκούρ, προέδρου της Φλουμινένσε.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς