Εγώ, η Πόλι Σέλμπι, των Peaky Blinders, αποκαλύπτω, βάση των συνεπειών του νόμου, ότι ο πρωθυπουργάρας Αλέξης Τσίπρας έχει βάλει αμέτι – μουχαμέτι να πάρει όλον τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Και την ΠΑΕ! Αφού βλέπει ο πρωθυπουργάρας ότι δεν μπορεί το παλικάρι, που έλεγε κι ο Άγγελος Αναστασιάδης, σκέφτηκε να παίξει μπάλα με τον Παναθηναϊκό. Αφού αποτυγχάνει παντού. Κρατήστε στο αρχείο αυτό το κείμενο. Δεν θ’ αργήσει η μέρα, που θα επιβεβαιωθεί η πληροφορία που μας έδωσε ανώτατο στέλεχος των επιχειρήσεων Γιαννακόπουλου.

Πριν από δυο βδομάδες περίπου ο πρωθυπουργάρας δέχτηκε στο γραφείο του τον Πάιροζ και του είπε νέτα – σκέτα. Θα έρθεις στο ΟΑΚΑ εσύ μονάχος σου ή πούλα στο Δημητράκη. Να πουλήσει; Και πως να πουλήσει, δηλαδή; Τι είναι ο Πάιροζ; Κανένας… μεσίτης είναι; Ναι, μεσίτης είναι ο Ταϊλανδός. Αυτή είναι η δουλειά του.

Στον ελληνικό Τύπο, επειδή ασχολούνται μόνο με τις όμορφες του Μουντιάλ για να κερδίσουνε κανένα κλικ», δεν ασχολήθηκε με μία δήλωση που έκανε ο Πάιροζ, ότι ένας εκ των αφεντικών της «Pan Asia», την οποία εκπροσωπεί, μίλησε με τον ίδιο τον Γιαννακόπουλο. Γιατί μίλησαν; Για το που θα πάνε διακοπές το καλοκαίρι ή γιατί βρέχει συνέχεια στην Ελλάδα Ιούνιο μήνα;

Ο Τσίπρας το ξέκοψε στον Πάιροζ ότι γήπεδο στο Βοτανικό δεν έχει και γήπεδο σαν το ΟΑΚΑ, δεν έχει. Οπότε ο Ταϊλανδός το πήρε το μήνυμα, ότι πρέπει ή να συνεργαστεί ή να πουλήσει στο Γιαννακόπουλο. Είναι το τελευταίο χαρτί του Τσίπρα για να ψαρέψει ψήφους από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Από τους Ολυμπιακούς δεν θα πάρει ούτε των βουλευτών του Πειραιά κι από τους Μακεδόνες ούτε τη δική του μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας. Κι όταν γίνει το deal, ο πρωθυπουργός θα το «πουλήσει» με τη μορφή σανού στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, ότι αυτός τον έσωσε. Κι ο Γιαννακόπουλος θ’ απαλλαγεί από τον Πάνο τον Καμμένο, με τον οποίο ήταν στα μαχαίρια.