20.9 C
Athens

Στο Καραϊσκάκη ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup!

Η UEFA συνεδρίασε και αποφάσισε να διεξαχθεί ο τελικός του ευρωπαϊκού Super Cup στο γήπεδο του Ολυμπιακού στις 16 Αυγούστου

Το «Γ. Καραϊσκάκης» θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του (και) το βράδυ της 16ης Αυγούστου (ώρα 22:00) καθώς η UEFA ανακοίνωσε πως το γήπεδο του Ολυμπιακού θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του ευρωπαϊκού Super Cup!

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στη Νιόν από την εκτελεστική επιτροπή της UEFA, πάρθηκε οριστικά η απόφαση να μεταφερθεί η έδρα του τελικού λόγω του αποκλεισμού των ρώσικων ομάδων.

Η αναμέτρηση ήταν να διεξαχθεί στο Καζάν της Ρωσίας αλλά έπειτα από σύσκεψη αποφασίστηκε το γήπεδο του Ολυμπιακού που πληροί όλες τις προδιαγραφές να φιλοξενήσει τη σπουδαία διοργάνωση στην οποία θα μετέχουν ο νικητής του Τσάμπιονς Λιγκ και ο νικητής του Γιουρόπα Λιγκ!

Αναμφίβολα μια σπουδαία στιγμή για τον αθλητισμό στην Ελλάδα αλλά και για τον Ολυμπιακό που επιβραβεύεται για την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στο γήπεδό του σε όλα τα επίπεδα. Και πλέον αυτό δεν αποτυπώνεται μόνο στα δικά του παιχνίδια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς