22.6 C
Athens

Παναχαϊκή: Ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών εξαιτίας οφειλών προς ποδοσφαιριστές

Με ποινή αφαίρεσης έξι βαθμών τιμώρησε το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ την Παναχαϊκή, εξαιτίας οφειλών προς δύο ποδοσφαιριστές.

Ακόμη δύο ποινές αφαίρεσης βαθμών ενεργοποίησε το Διοικητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της Παναχαϊκής, κατόπιν αιτήσεων των ποδοσφαιριστών Αλμπερτ Μπρους και Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου. Για κάθε μία περίπτωση, από την ομάδα της Πάτρας αφαιρούνται τρεις βαθμοί από το πρωτάθλημα της Super League 2. Οι Πατρινοί έχουν το δικαίωμα να εξοφλήσουν τους ποδοσφαιριστές μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες, ώστε να μην ενεργοποιηθεί η ποινή.

Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Albert Bruce κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 7.286,24 ευρώ και β) του ποσού των 100 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, νομιμοτόκως, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 373/2021 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ.

Δέχεται την αίτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου κατά της ΠΑΕ Παναχαϊκή. Επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναχαϊκή την ποινή της αφαίρεσης 3 βαθμών από τον πίνακα του πρωταθλήματος στο οποίο μετέχει, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, σε ποσοστό 50%, α) του ποσού των 4.957,37 ευρώ και β) του ποσού των 150 ευρώ για επιδικασθείσα δικαστική δαπάνη, νομιμοτόκως, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της υπ’ αριθμ. 314/2022 τελεσίδικης απόφασης της Π.Ε.Ε.Ο.Δ./ΕΠΟ».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς