15.9 C
Athens

ΠΑΟΚ: Ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Μιχαηλίδη, σύμφωνα με τους Κύπριους

Έντονο ενδιαφέρον για την περίπτωση του Γιάννη Μιχαηλίδη εκφράζει ο ΑΠΟΕΛ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Κύπρο.

Τον Γιάννη Μιχαηλίδη έχει στα ραντάρ του ο ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Κύπρο, ο σύλλογος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον και ήδη έχει κάνει κρούση στον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Έλληνα αμυντικού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στον Δικέφαλο έχουν ακόμη μία πρόταση για δανεισμό στα χέρια τους και την εξετάζουν μαζί με αυτή του ΑΠΟΕΛ.

Ο 22χρονος αμυντικός έχει επιστρέψει από τον σοβαρό τραυματισμό του και μέχρι στιγμής φέτος έχει αγωνιστεί μόνο με τον ΠΑΟΚ Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Σύμφωνα με πληροφορίες, έγινε ήδη κρούση στον Δικέφαλο του Βορρά για τον ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα «σπλάχνα» του, όμως οριστική απόφαση δεν έχει ληφθεί από τον ΠΑΟΚ, καθώς στο παιχνίδι παραχώρησης με μορφή δανεισμού μπήκε άλλη μία ομάδα.

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι 22 ετών, αποτελεί από τις μεγαλύτερα περιουσιακά στοιχεία του ΠΑΟΚ και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Τη φετινή σεζόν λόγω τραυματισμού που ανήκει στο παρελθόν, παίρνει χρόνο συμμετοχής στη Super League 2 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Β΄, ωστόσο, οι ιθύνοντες του συλλόγου επιθυμούν να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο, τουλάχιστον ως τη λήξη της τρέχουσας σεζόν».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς