20.5 C
Athens

Λεβαδειακός: Ανακοίνωσε και τον Σουηδό επιθετικό Φίλιπ Σαχπεκίδη

Μεταγραφών συνέχεια στον Λεβαδειακό με τους Βοιωτούς να ανακοινώνουν το μεσημέρι της Τετάρτης (25/1) την απόκτηση ενός ακόμη Σουηδού (με ελληνικές ρίζες) επιθετικού.

Ο λόγος για τον Φίλιπ Σαχπεκίδη, που έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν στην ομάδα της Βοιωτίας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Λεβαδειακός:

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοινώνει την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, με ελληνικές ρίζες, Φίλιπ Σαχπεκίδη.

Μετά τον αρχισκόρερ του σουηδικού πρωταθλήματος και της πρωταθλήτριας Χάκεν, Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, η ομάδα μας ενισχύεται με ακόμη έναν επιθετικό από τη Σουηδία, ο οποίος αγωνίστηκε σε ομάδα η οποία πρωταγωνίστησε.

Ο 25χρονος στράικερ αποτελεί γέννημα-θρέμμα της Κάλμαρ, η οποία πραγματοποίησε την περασμένη σεζόν την καλύτερη πορεία της την τελευταία 10ετία, τερματίζοντας στην 4η θέση.

Ο Σαχπεκίδης έχει ελληνικές ρίζες, αλλά έχει χριστεί διεθνής τόσο με την U19, όσο και με την U17 της εθνικής Σουηδίας, μετρώντας συνολικά 25 συμμετοχές. Μάλιστα κατέχει μία ιδιαίτερα τιμητική διάκριση, καθώς μέχρι και σήμερα παραμένει ο νεαρότερος σκόρερ στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας της Σουηδίας, σε ηλικία μόλις 16 ετών!

Στην ομάδα μας θα φοράει τη φανέλα με το Νο 7.

Φίλιπ, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού!».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς