22.6 C
Athens

Παναθηναϊκός: Με Κλεϊνχέισλερ η αποστολή της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ, τι ισχύει για Μαντσίνι

Ο Ούγγρος μέσος δηλώνει «παρών» για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 2-0 της Τούμπας, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να βρίσκεται στο Κορωπί και να μπαίνει από το «παράθυρο» στην αποστολή των Πρασίνων

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την Τετάρτη (25/1) τη μίνι προετοιμασία του για τον αγώνα ρεβάνς στο Κύπελλο με τον ΠΑΟΚ στο «Α. Νικολαϊδης» (26/1, 19:30) και στην αποστολή βρίσκονται κανονικά οι Πούγγουρας και Κλεϊνχέισλερ, με τον Ούγγρο να ξεπερνά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Από εκεί και πέρα εκτός διάθεσης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραμένει ο Μάγκνουσον, ο οποίος θα φορτσάρει για να προλάβει το παιχνίδι με τον Αστέρα την ερχόμενη Δευτέρα στην Τρίπολη.

Σε ό,τι αφορά στον Ντάνιελ Μαντσίνι, ο Αργεντινός εξτρέμ συμμετείχε στο πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης στο Κορωπί και όταν ανακοινωθεί (εντός της ημέρας) θα προστεθεί και το δικό του όνομα στην 23μελη αποστολή των Πρασίνων για την σπουδαία αυριανή ρεβάνς κόντρα στον Δικέφαλο του Βορρά, όπου δεν αποκλείεται να πάρει και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής ως παίκτης της ομάδας.

Στο Κορωπί ο Μαντσίνι, προπονείται με τον Παναθηναϊκό ενόψει της ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς