19.7 C
Athens

Άρης: Στην Αθήνα ο Μαντσίνι, προχωρά η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό

Ο Αργεντινός απουσίασε με άδεια από την τελευταία προπόνηση του Άρη και ταξίδεψε στην Αθήνα για να τρέξει η μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό μια μέρα πριν τον επαναληπτικό Κυπέλλου των Κίτρινων με τον Ολυμπιακό

Υπαρκτές και προχωρημένες είναι οι διαπραγματεύσεις του Άρη με τον Παναθηναϊκό για τη μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι με την υπόθεση να τρέχει αρκετά τις τελευταίες ώρες και τον Αργεντινό σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες να βρίσκεται στην Αθήνα.

Τόσο από τους Πράσινους όσο και από τους Κίτρινους επιβεβαιώνονται οι επαφές αλλά όχι πως υπάρχει οριστική συμφωνία. Η παρουσία πάντως του 26χρονου μεσοεπιθετικού στην Αθήνα και η απουσία του από την τελευταία προπόνηση του Άρη πριν τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό σηματοδοτεί εξελίξεις σε ένα μεταγραφικό σίριαλ που έχει τραβήξει τρεις μήνες.

Τα δεδομένα για Μαντσίνι στον Παναθηναϊκό και η ξεκάθαρη στάση του Αργεντίνου

Τη φετινή σεζόν σε 23 συμμετοχές ο Μαντσίνι μετρά 4 γκολ και 7 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ από το 2019 που αποκτήθηκε από την Μπορντό έχει καταγράψει 122 συμμετοχές με 14 γκολ και 18 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς