20.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Συναγερμός με Χάμες, τι ισχύει ενόψει της ρεβάνς με τον Άρη

Συναγερμός στον Ολυμπιακό δύο 24ωρα πριν τη μεγάλη ρεβάνς στο Κύπελλο με τον Άρη - Εκτός προπόνησης την Δευτέρα ο Κολομβιανός άσος, που θα δοκιμάσει ξανά την Τρίτη

Ο Ολυμπιακός λίγες ώρες μετά την γκέλα στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα εστιάζει την προσοχή του στην κρίσιμη ρεβάνς με τον Άρη για τη φάση των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας (1-0 υπέρ των Πειραιωτών το πρώτο παιχνίδι).

Ο Μίτσελ σε δηλώσεις του προανήγγειλε αλλαγές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, χωρίς όμως να αλλάζει εντελώς την τράπουλά του όπως στο πρώτο παιχνίδι του Καραϊσκάκης, με τα νεότερα νέα από την προπόνηση της Δευτέρας (23/1) να μην είναι θετικά.

Μίτσελ: Είμαστε θυμωμένοι αλλά και αποφασισμένοι, να χτίσουμε νέο σερί νικών από το ματς με τον Άρη

Κι αυτό γιατί ο Χάμες Ροντρίγκες αισθάνεται ενοχλήσεις από ένα χτύπημα που δέχθηκε στο ματς στο Περιστέρι και έμεινε εκτός προγράμματος.

Πλέον τα πάντα, αναφορικά με τη συμμετοχή του ή μη στον αγώνα ρεβάνς του Βικελίδης, θα κριθούν στην αυριανή τελευταία προπόνηση των Πειραιωτών πριν το ταξίδι για τη Θεσσαλονίκη με φόντο το σημαντικό παιχνίδι της Τετάρτης (25/1, 19:30).

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς