16.8 C
Athens

Παίκτης της Άρσεναλ και με τη βούλα ο Κίβιορ, υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας

Παίκτης της Άρσεναλ είναι από τη Δευτέρα (23/01) κι επίσημα ο 22χρονος Πολωνός διεθνής αμυντικός, Γιάκουμπ Κίβιορ, ο οποίος υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με το σύλλογο του βόρειου Λονδίνου.

Ο νεαρός, ο οποίος έκανε 43 εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ιταλική Σπέτσια, ήταν μέλος της αποστολής της εθνικής ομάδας της Πολωνίας στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και ταξίδεψε στο Λονδίνο για να ζήσει όνειρο της Premier League στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος με τις… ευλογίες του Μικέλ Αρτέτα.

Ο Ισπανός τεχνικός των Κανονιέρηδων τόνισε για τη μεταγραφή του Κίβιορ: «Είναι υπέροχο που ο Γιάκουμπ θα είναι μέλος της ομάδας μας. Είναι ένας νεαρός πολυσύνθετος αμυντικός που έχει δείξει τεράστιες δυνατότητες και προσόντα με τη Σπέτσια στη Serie A, αλλά και σε διεθνές επίπεδο με την Πολωνία.

Ο Γιάκουμπ είναι ένας παίκτης που θα μας δώσει δύναμη και ποιότητα στην αμυντική μας διάταξη. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά του στην Άρσεναλ και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του».

Ο Πολωνός αμυντικός θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 15 και θα μπει άμεσα στις προπονήσεις της ομάδας.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς