14.4 C
Athens

Μπαρτζώκας: Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο, κάποιοι παίκτες μας έπρεπε να παίξουν με μεγαλύτερη ένταση

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στάθηκε στην απόδοση συγκεκριμένων παικτών που υποτίμησαν το παιχνίδι στο Περιστέρι, ενώ εξήγησε και τι σχεδιάστηκε για την τελευταία φάση που κατέληξε στο καλάθι διά χειρός Γουόκαπ

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με τη φωτιά αλλά τελικά δεν… κάηκε κόντρα στο Περιστέρι κι αυτό κυρίως χάρη στο κρύο αίμα του ψυχρού «εκτελεστή Τόμας Γουόκαπ ο οποίος με σουτ-μαχαιριά στο τέλος έκρινε το τελικό αποτέλεσμα (87-86) υπέρ των Ερυθρολεύκων.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, παρά τη νίκη με δραματικό τρόπο, ήταν σαφώς προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του και την απόδοση συγκεκριμένων παικτών, τονίζοντας πως «ορισμένοι υποτίμησαν τον αντίπαλο και δεν έπαιξαν με την πίεση που έπρεπε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού:

«Το Περιστέρι έπαιξε καταπληκτικά. Δεν είχε πίεση. Μπράβο τους για την προσπάθεια. Υποτιμήσαμε τον αντίπαλο και μπήκαμε σε καθεστώς πίεσης.

Το Περιστέρι έβαλε μεγάλα σουτ για να επιστρέψει. Κάποιοι παίκτες μας υποτίμησαν το παιχνίδι, έπρεπε να παίξουν με μεγαλύτερη ένταση.

Παίξαμε ένα play στην τελευταία φάση στο οποίο πρέπει να δεις τι σου δίνει η άμυνα. Διάβασε καλά τη φάση ο Ουόκαπ και πήραμε ένα σημαντικό σουτ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς