22.5 C
Athens

ΠΑΟΚ: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό, δεν περιμένει επιστροφές ο Λουτσέσκου

Την προετοιμασία του για τη ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην περιμένει επιστροφές.

Ο Δικέφαλος κέρδισε τους δύο πρώτους αγώνες κόντρα στους Πράσινους και θέλει να… τριτώσει το καλό και να σφραγίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Οι Ασπρόμαυροι ξεκίνησαν ήδη την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Πέμπτης (26/1), με τον Ρουμάνο τεχνικό να μην περιμένει επιστροφές ενόψει της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η δεύτερη πράξη της τριλογίας των αγώνων κόντρα στον Παναθηναϊκό βρήκε και πάλι νικητή τον Δικέφαλο. Ή καλύτερα θριαμβευτή. Ο στόχος της ομάδας στο πρωτάθλημα επετεύχθη, η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε, τώρα όμως έρχεται το τρίτο παιχνίδι κόντρα στους πράσινους και κρίνει πολλά.

Το πρώτο ημίχρονο της Τούμπας έχει βρει τον ΠΑΟΚ με ένα καθαρό προβάδισμα με 2-0, αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει κι άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου γνωρίζουν πως την Πέμπτη τους περιμένει ένας ακόμα τελικός στη Λεωφόρο.

Η προετοιμασία ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (23.01) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της κυριακάτικης αναμέτρησης έμεινα στο γυμναστήριο και την πισίνα για αποθεραπεία κι αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στο passing game μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ έπαιξαν κι οικογενειακό διπλό στο τελευταίο κομμάτι.

Οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Μάριος Τσαούσης , Νίκολας Κουαλιάτα και Φιλίπε Σοάρες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Τόμας Μουργκ ξεκίνησε τρέξιμο, ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί κι ο Λευτέρης Λύρατζης επέστρεψε στη Νέα Μεσημβρία και ξεκίνησε δουλειά στο γυμναστήριο.

Την Τρίτη (24.01) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00 στη Νέα Μεσημβρία».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς