20.4 C
Athens

Νέος προπονητής της εθνικής Πολωνίας ο Σάντος, σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Φερνάντο Σάντος θα είναι ο νέος προπονητής της εθνικής Πολωνίας, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν πορτογαλικά Μέσα.

Ο Πάουλο Μπέντο έμοιαζε το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει τα ηνία στην εθνική Πολωνίας, αλλά τελικά φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή και ο Φερνάντο Σάντος θα είναι ο νέος τεχνικός της.

Αυτό αναφέρουν τουλάχιστον στην Πορτογαλία, κάνοντας λόγο για απόλυτη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Μάλιστα υποστηρίζουν πως ο 68χρονος τεχνικός βρίσκεται ήδη στην Πολωνία για να διευθετήσει τις τελικές λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Η ομοσπονδία της Πολωνίας πάντως έχει κάνει ήδη γνωστό πως έχει έρθει σε συμφωνία με προπονητή για τον πάγκο της εθνικής ομάδας και έχει προγραμματίσει συνέντευξη τύπου την Τρίτη (24/1) όπου και θα τον ανακοινώσει, χωρίς όμως να αναφέρεται ποιος είναι αυτός.

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η συνέντευξη Τύπου στην οποία θα ανακοινωθεί και θα παρουσιαστεί ο νέος προπονητής της εθνικής Πολωνίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη. Η επιλογή δεν ήταν εύκολη, αλλά πιστεύω ότι με τον νέο προπονητή θα ζήσουμε πολλές όμορφες στιγμές», ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του ο πρόεδρος της πολωνικής ομοσπονδίας.

Αν τελικά ο Φερνάντο Σάντος είναι ο εκλεκτός, ο 68χρονος τεχνικός θα κάτσει για τρίτη φορά στην καριέρα του σε πάγκο εθνικής ομάδας, μετά τις Πορτογαλία και Ελλάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς