21.4 C
Athens

Όουεν για Γκάκπο: «Ούτε ο Μέσι θα έπαιζε καλά σε αυτή τη Λίβερπουλ»

Ο Μάικλ Όουεν άσκησε έντονη κριτική στη Λίβερπουλ, απατώντας σε ερώτηση που του έγινε για τον Γκάκπο και την εμφάνιση του στο ματς με την Τσέλσι, απατώντας πως ούτε ο Λιονέλ Μέσι θα έπαιζε καλά σε αυτή την ομάδα.

Η εικόνα της Λίβερπουλ είναι εντελώς αντίθετη με αυτή που είχε τα προηγούμενα χρόνια και ήδη έχει αρχίσει να ασκείται έντονη κριτική στους ανθρώπους της ομάδας.

Κριτική άσκησε και ο Μάικλ Όουεν, ο οποίος ρωτήθηκε για την απόδοση του Γκάκπο στο παιχνίδι κόντρα στην Τσέλσι. Ο Άγγλος πρώην ποδοσφαιριστής υπερασπίστηκε τον Ολλανδό λέγοντας πως θα αποδειχθεί σπουδαία μεταγραφή και πως ακόμη και ο Μέσι δεν θα έπαιζε καλά τη δεδομένη χρονική περίοδο στους Κόκκινους.

Αναλυτικά:

«Λυπάμαι γι’ αυτόν πραγματικά επειδή ήρθε σε μια ομάδα που δεν είναι συνεπής και έχει απωλέσει την αυτοπεποίθηση του παρελθόντος. Είχε μερικές ευκαιρίες και είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθεί.

Είμαι σίγουρος ότι θα αποδειχθεί μια σπουδαία μεταγραφή για το μέλλον αλλά προς το παρόν, θεωρώ πως ούτε ο Μέσι θα έπαιζε καλά σε αυτή την ομάδα η οποία δυσκολεύεται αρκετά».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς