23.5 C
Athens

Αυτά έδειξαν οι κάμερες και οδήγησαν στη σύλληψη του Ντάνι Άλβες

Οι έρευνες σχετικά με τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο Ντάνι Άλβες για βιασμό συνεχίζονται και όσο περνούν οι ημέρες έρχονται στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία. Ένα από αυτά είναι το υλικό που έδειξαν οι κάμερες του μαγαζιού και οδήγησαν τις Αρχές, μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία, στη φυλάκιση του Βραζιλιάνου μπακ.

Η υπόθεση του Ντάνι Άλβες έχει σοκάρει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη, αφού ο 39χρονος ποδοσφαιριστής αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση σε 23χρονη τον περασμένο Δεκέμβριο σε κλαμπ της Βαρκελώνης και πλέον βρίσκεται υπό κράτηση.

Στη φυλακή για την υπόθεση σεξουαλικής επίθεσης ο Ντάνι Άλβες

Οι Αρχές άρχισαν να ξετυλίγουν την υπόθεση όταν βρέθηκε στα χέρια τους οπτικό υλικό από τις κάμερες του μαγαζιού, το οποίο έδειχνε τον Ντάνι Άλβες και την 23ηχρονη κοπέλα να πηγαίνουν μαζί στην τουαλέτα και να αποχωρούν μετά από 15 λεπτά.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, μετά από αυτό που είδαν οι αστυνομικοί άρχισαν να πιέζουν ακόμη περισσότερο τον 39χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έπεσε σε αντιφάσεις και έδωσε τρεις διαφορετικές εκδοχές.

Κάπως έτσι αποφασίστηκε η κράτηση του Βραζιλιάνου, χωρίς μάλιστα να έχει το δικαίωμα να καταβάλλει εγγύηση.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς