17.2 C
Athens

Λεβαδειακός – Λαμία 0-0: Λευκή ισοπαλία που δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο

Λεβαδειακός και Λαμία έμειναν στο 0-0 και παρέμειναν σε δύσκολη θέση, αφού βρίσκονται στη 12η και 13η θέση αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες είχαν έναν βαθμό απόσταση πριν την έναρξη της αναμέτρησης κι η διαφορά έμεινε σταθερή και μετά το τέλος της οπότε επί της ουσίας κανέναν δεν βόλεψε το αποτέλεσμα.

Ο Λεβαδειακός παρέμεινε εκτός επικίνδυνης ζώνης, έχοντας όμως τη Λαμία ακριβώς από πίσω του.

Το 0-0 μπορεί να πει κανείς πως είναι λογικό αφού σήμερα αγωνιζόταν οι δύο χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος, αλλά οι Βοιωτοί δημιούργησαν – αν και λίγες – τις καλύτερες στιγμές του αγώνα και μπορούν να αισθάνονται άτυχοι, αφού έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν μια μικρή ανάσα στη μάχη της παραμονής.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με όρεξη δίνοντας ωραίο ρυθμό στο παιχνίδι. Πρώτη στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τον Λεβαδειακό, με τον Τόρο να δοκιμάζει το σουτ, αλλά τον Σαράνοφ να μπλοκάρει εύκολα.

Η επόμενη φάση ήρθε στο 31′. Η Λαμία βγήκε γρήγορα στην αντεπίθεση, Ο Ρόμανιτς μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή, αλλά το πλασέ που δοκίμασε πέρασε άουτ.

Η μεγαλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος άνηκε στους γηπεδούχους, με τον Βινίσιους να παίρνει την κεφαλιά και τον Σαράνοφ να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ στο 36′.

Παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων να παίξουν ποδόσφαιρο, αυτές ήταν οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με 0-0.

Ο Λεβαδειακός είχε την κατοχή της μπάλας από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου και προσπάθησε να φτάσει με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Από την πλευρά της η Λαμία που αμυνόταν με σωστό τρόπο και ουσιαστικά δεν απειλούταν, προσπαθούσε να ισορροπήσει και να βγει δειλά – δειλά από το καβούκι της, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι Βιωτοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία στο 66′ να ανοίξουν το σκορ, αφού ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων εκτινάχθηκε στο δυνατό σουτ του Λούα Λούα και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Αυτή ήταν και η μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, αφού από εκεί και πέρα ο ρυθμός έπεσε πάρα πολύ και οι προσπάθειες των δύο ομάδων ήταν βιαστικές. Έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και άφησε τις δύο ομάδες στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Λεβαδειακός (Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζημόπουλος, Νίκας, Μεχία (56′ Νταμπό), Βρακάς, Παναγιώτου, Μουτίνιο, Τορό (60′ Λούα Λούα), Δούμτσιος (90′ Σακό).

Λαμία (Παντελίδης): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά, Μπεχαράνο, Σλίβκα, Ρόμανιτς (83′ Ντε Βινσέντι), Νούνιες (76′ Tζανδάρης), Τσιλούλης (83′ Μαρτίνεθ), Βέργος (65′ Μανούσος).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς