19.7 C
Athens

Super League 2: Πρώτη απώλεια βαθμών για Κηφισιά, συνέχισαν με νίκες ΠΑΟ Β’ και Πανσερραϊκός

Απόλυτο τέλος για την Κηφισιά. Μετά από 8 νίκες σε 8 παιχνίδια η ομάδα των Βορείων Προαστίων άφησε για πρώτη φορά βαθμούς στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς έμεινε στο 0-0 στην έδρα των Χανίων. Με νίκη συνέχισε ο πρωτοπόρος του Βορείου ομίλου Πανσερραϊκός, ενώ η Νίκη Βόλου έχασε έδαφος καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στον Αλμωπό στην Αριδαία.

Η πρωτοπόρος του Νοτίου ομίλου Κηφισιά δεν κατάφερε να περάσει από την έδρα των Χανίων και άφησε τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Super League 2, χωρίς να πέφτει όμως από την κορυφή.

Ο Παναθηναϊκός Β’ δεν αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου και έφτασε στη νίκη με 4-2, ενώ σε ένα χορταστικό παιχνίδι στην Αριδαία, Αλμωπός και Νίκη Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2. Ο ΟΦΙ πέρασε με 0-3 από την έδρα της Επισκοπής και πλησίασε στον έναν πόντο από την κορυφή, έχοντας βέβαια δύο παιχνίδι λιγότερα από την πρωτοπόρο Κηφισιά.

Η Βέροια έκαμψε την αντίσταση του Απόλλωνα Πόντου επικρατώντας με 2-0 και τον ξεπέρασε στη βαθμολογία, ενώ ο πρωτοπόρος Πανσερραϊκός συνέχισε εντυπωσιακά επικρατώντας με 4-0 του Ηρακλή Λάρισας, ανεβάζοντας έτσι τη διαφορά από τους διώκτες του.

Σε ένα παιχνίδι που ήταν παράσταση για έναν ρόλο, η Ηλιούπολη επικράτησε με 3-1 του ΠΑΟ ΡΟΥΦ και τον άφησε στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς