17.1 C
Athens

Οι έφηβοι του Ολυμπιακού άλωσαν με ανατροπή την έδρα του Παναθηναϊκού

Το μέλλον είναι εδώ και είναι λαμπρό για τον Ολυμπιακό!

Οι έφηβοι των Ερυθρόλευκων πέρασαν αλώβητοι (2-1) από την έδρα του «αιώνιου αντιπάλου» Παναθηναϊκού και πλέον βρίσκονται μόνοι πρώτοι στην κατάταξη της Super League Κ-17, όντας στο +3 από τους Πράσινους.

Στο 31′ ο Τσέλιος άνοιξε το σκορ μετά από αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, πλασάροντας σωστά για το 1-0.

Στο 64′ και ενώ η πίεση του Ολυμπιακού είχε γίνει ασφυκτική, ο Σούφκα πλάσαρε μέσα από την περιοχή, όμως η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Ντέλλα. Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση για τους Πειραιώτες, με το απευθείας φάουλ του Λίγδα να μην αφήνει κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Την «ερυθρόλευκη» ανατροπή ολοκλήρωσε ο Κτένας και πάλι με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 77′ και χάρισε στον Ολυμπιακό αυτό που δικαιούταν με βάση την απόδοση του. Στο 85′ ο Αλαφάκης που είχε προωθηθεί κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δαρβίρας, αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Ολυμπιακός (Δ. Μαυρογενίδης): Κουρακλής, Κουτσόπουλος (13′ Σουλανιάκου), Αλαφάκης, Δάμα, Παναγάκος, Φίλης (76′ Πλης), Τουφάκης (53′ Κτένας), Λιατσικούρας, Σούφκα, Δαρβίρας, Λίγδας.

Παναθηναϊκός (Α. Παπαβασιλείου): Ντέλλας, Κάρουζος, Μακρυγιάννης, Λινάρδακης, Καλοσκάμης, Πόθας (79′ Σώκος), Τσέλιος (62′ Κορρές), Τακεσιάν (79′ Σιάκκας), Τσατάλι (73′ Μαρκεζίνης), Μπρέγκου, Ρομάνο

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς