16.8 C
Athens

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Οι σκέψεις των Λουτσέσκου και Γιοβάνοβιτς στην σκακιέρα της Λεωφόρου

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ συγκρούονται στην κατάμεστη Λεωφόρο στο ντέρμπι των «πρέπει» και της σκοπιμότητας - Ποια τα πλάνα των δύο προπονητών και οι διαφορές από το ματς Κυπέλλου στην Τούμπα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, πράξη δεύτερη μέσα σε 5 ημέρες.

Οι Πράσινοι υποδέχονται τον Δικέφαλο του Βορρά για την 19η αγωνιστική της Super League κι αναζητούν μία νίκη-βάλσαμο αλλά και αποδείξεων για τις «πληγές» τους, ειδικά μετά την ήττα με 2-0 στην Τούμπα για το Κύπελλο από την πιο φορμαρισμένη ομάδα του Λουτσέσκου.

Στον αντίποδα, οι Ασπρόμαυροι μετά την «κρύα» ισοπαλία με τον ΟΦΗ στην Τούμπα έχουν το «πρέπει» της νίκης ή έστω της ισοπαλίας στη Λεωφόρο προκειμένου να μην βγουν εκτός της κουβέντας για τον τίτλο από τον Γενάρη.

Ματς για γερά νεύρα στη Λεωφόρο το απόγευμα (19:30), ανάμεσα σε δύο ομάδες που τα τελευταία χρόνια προσφέρουν θέαμα και συγκινήσεις στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, είτε σε Πρωτάθλημα είτε στο Κύπελλο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει τα προβλήματα απουσιών των Μάγκνουσον – Κουρμπέλη αλλά κι αυτό της τελευταίας στιγμής λόγω ίωσης του Κλεϊνχέισλερ, ωστόσο στο επιθετικό κομμάτι δεν θα αλλάξουν πολλά, με τους Μπερνάρ, Παλάσιος, Βέρμπιτς και Σπόραρ να ξεκινούν τον αγώνα.

Στην άλλη μεριά, ο Ραζβάν Λουτσέκου αναμένεται να ακολουθήσει συνταγή… Κυπέλλου, με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά θα ξεκινήσει τον Νέλσον Ολιβέιρα αντί του Μπράντον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης, ενώ θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί και ο Τάισον που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα πρώτα του 20 λεπτά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, «εκτελώντας» μάλιστα τον Παναθηναϊκό για το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα, τέσσερα βράδια νωρίτερα.

Σέντρα στις 19:30 στην κατάμεστη (έχει ανακοινωθεί sold out) Λεωφόρο, με διαιτητή τον Λευκορώσο Κουλμπάκοφ και VAR τον Εστέβες.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς