23.4 C
Athens

Ατρόμητος: Με Μάριτς και Κούεν αλλά χωρίς Κλωναρίδη η αποστολή για Ολυμπιακό

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και ο Κρις Κόλμαν μπορεί να υπολογίζει για την αναμέτρηση και πάλι τους Κούεν και Μάριτς, αλλά όχι και στους Κλωναρίδη και Μαυρομάτη.

Οι Περιστεριώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του πρωταθλήματος κόντρα στους Ερυθρόλευκους (22/1, 20:30) για τη 19η αγωνιστική της Super League.

Ο Φάνης Μαυρομάτης δεν είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι κόντρα στους Πειραιώτες και μπορεί να υπολογίζεται κι πάλι από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Βίκτωρας Κλωναρίδης ακολούθησε ατομικό και έτσι έμεινε και αυτός εκτός για το παιχνίδι με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο Κρις Κόλμαν έχει και δύο σημαντικές επιστροφές, αφού στην αποστολή για την αναμέτρηση επέστρεψαν οι Μάριτς και Κουέν.

Παράλληλα, η ομάδα του Ατρομήτου ανακοίνωσε και τον δανεισμό του Παναγιώτη Δαλαμήτρα στον ΠΑΟ Ρουφ έως το τέλος της σεζόν.

Αναλυτικά η αποστολή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Ντε Μποκ, Χατζηισαΐας, Στρούγγης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Έρλινγκμαρκ, Κούεν, Γκονθάλεθ, Οικονομίδης, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς