19.3 C
Athens

Ο σπουδαίος Γιάννης Λάιος ανέλαβε τον Αριστοτέλη Σκύδρας

Ένας άνθρωπος που το όνομά του είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το ελληνικό βόλεϊ αποτελεί επίσημα τον νέο προπονητή του Αριστοτέλη Σκύδρας.

Ο λόγος για τον Γιάννη Λάιο, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα της Σκύδρας και παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Παναγιώτη Σδραυκάκη που ήταν πρώτος.

Ο πολύπειρος Γιάννης Λάιος ήδη πραγματοποίησε τις πρώτες του προπονήσεις με τη νέα του ομάδα και θα κάνει ντεμπούτο την Κυριακή (22/1) στην εκτός έδρας μάχη με τον ΟΦΗ φιλοδοξώντας σε νίκη που θα αφήσει τους Κρητικούς στην τελευταία θέση και θα βοηθήσει τον Αριστοτέλη να ξεφύγει από τον βυθό της βαθμολογίας (οι δύο ομάδες έχουν από 3 βαθμούς).

Ο Γιάννης Λάιος ως παίκτης κατέκτησε επτά πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, πανηγύρισε τίτλους και με τον Παναθηναϊκό, ενώ ήταν διεθνής με 217 συμμετοχές. Εν συνεχεία ως προπονητής της ομάδας του Πειραιά κατέκτησε ένα Κύπελλο Κυπελλούχων (1996), πέντε πρωταθλήματα Ελλάδας και τρία Κύπελλα Ελλάδας.

Υπήρξε Ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ανδρών και της εθνικής γυναικών, εργάστηκε ως προπονητής και στον Παναθηναϊκό, στον Πανελλήνιο επί μία δεκαετία, αλλά και σε πολλές άλλες ομάδες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς