15 C
Athens

Επίσημη η ανανέωση του Μουκοκό με την Ντόρτμουντ έως το 2026

Επίσημη μορφή πήρε η ανανέωση του Γιουσουφά Μουκοκό με την Ντόρτμουντ, με τους Γερμανούς να ανακοινώνουν σήμερα την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι του 2026.

Ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ θα είναι μέχρι το 2026 ο Γιουσουφά Μουκοκό. Ο 18χρονος αρχικά δεν έδειχνε διάθεση να ανανεώσει το συμβόλαιο του που έληγε το φετινό καλοκαίρι, αλλά τελικά το κλίμα άλλαξε τις τελευταίες ημέρες και οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία, η οποία μάλιστα θα του προσφέρει αυξημένες απολαβές.


Πολλές ομάδες είχαν βάλει στο μάτι τον 18χρονο επιθετικό, ο οποίος φάνηκε να το σκέφτεται αρχικά να αποχωρήσει από τη Γερμανία, αλλά τελικά κατέληξε να παραμείνει στους Βεστφαλούς.

Ο Μουκοκό ανήκει στην Ντόρτμουντ από το 2016 και τη φετινή χρονιά σε 22 συμμετοχές μετράει 6 γκολ και 6 ασίστ.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δεν έκρυψε τη χαρά του και δήλωσε: Δεν είναι μυστικό ότι νιώθω καλά στην Ντόρτμουντ. Έπαιξα στις ομάδες νέων, έκανα τα πρώτα μου βήματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο εδώ και τώρα είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα στην εξέλιξή μου μαζί με τον σύλλογο.

Νιώθω την εμπιστοσύνη του προπονητικού επιτελείου και έχω ένα περιβάλλον εδώ στο οποίο μπορώ να εξελιχθώ άψογα.

Φυσικά και με τίμησε το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων, αλλά τελικά είναι μια απόφαση καρδιάς. Οι οπαδοί πάντα με στήριζαν και θέλω να δώσω κάτι πίσω σε αυτούς και στον σύλλογο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς